AS ne bet ne itema Si tema pakiso man minti. Zinau kad cia pila inzinieriu konstruktoriu. Gal kas galetu padaryt 3d menciu modeli autokade ir imest. KAd galima butu pasissiut nueit i firma ir jie isfrezuotu tarkim is stero duro o tada liktu pagrindinis darbas. informacijos nuoroda
Skambinau šiandien i "Sinkroteksa" deje daro mažus tiktai sparnus, o man reikia kad viena mentis butu min 2,5 metro . Gal kur Lietuvoje dar daro ? ar pas kokius lenkus ar latvius ?
Skambinau šiandien i "Sinkroteksa" deje daro mažus tiktai sparnus, o man reikia kad viena mentis butu min 2,5 metro . Gal kur Lietuvoje dar daro ? ar pas kokius lenkus ar latvius ?
seip tu parasyk iskokios medziagos tu nori gamini savo tureti --medis,metalas,plastikas, akmuo ar stiklas beto rekia bent siokios tokios info foto ar breziniu tada as tau galesiu pasakyti kaina PVz is dervos gaminus tau gali acieiti apie 300-1500lt priklauso nuo medziagos ir dervu-- o lietuvoje nelabai kas is firmu nores uzsimti tokiu gaminiu gamyba nes formos gamyba yra labai ir labai myglota:P ++ apkrovos tu nezinai Todel gamintojias nedaro:@
Wirnik 3 łopaty średnica 3,5 m z piastą i osłoną piasty 1 990,00 PLN kaip matai-2000zlotu mano nuomone demesio verti tik sparnai,o generatorius prie musu veju nieko gero neduos.juk nominalus vejas pagal juos-12m
Sveiki, turiu klausimeli gal kas is forumieciu pagamintu sparnams ruosinius is medzio? Noriu daryti 4metru diametro sparnuote. O gal kas zino kur butu galima isigyti?
Sveiki, turiu klausimeli gal kas is forumieciu pagamintu sparnams ruosinius is medzio? Noriu daryti 4metru diametro sparnuote. O gal kas zino kur butu galima isigyti?
perziurek(GAMINAMOS MENTYS VEJO JEGAINEI)198cm sparneliai,isbandyti ekstremaliom salygom,yra formos,galim pakartot.likusia info galima rast tenai.
isigyti tokius ruosinius ne problema-staliu dirbtuves darbo pertekliaus neturi,bet ar pats turi isivaizdavima apie gaminio svori,teisingai suprofiliavus?
isigyti tokius ruosinius ne problema-staliu dirbtuves darbo pertekliaus neturi,bet ar pats turi isivaizdavima apie gaminio svori,teisingai suprofiliavus?
retas kuris stalius imtusi daryti sparnus, reikia tureti ir bent koki supratima apie juos
13*6*200cm klijuoto uosio ruosinys sveria per 10 kg,cia dar biski truksta gabaritu gerai mentei,bet cia as pasveriau realu ,turiu toki. mano plastikines mentys turi stori prie saknies 90mm,plotis 270mm,svoris nesiekia 3800g. baisu net pagalvot kiek svertu medinis ruosinys tokiai, ir kiek gaminys.na,jei gamint pusine,tai gautus kokiu 30% lengvesne.
Tai as ir ieskau ruosinio is pusies. Pats ruosinys tai turetu nemazai sverti, bet isdroztas sparnas nemanau kad daug svers. Juolab kad sparnus desiu ne ant blyno, o ant normalios asies.
Tai as ir ieskau ruosinio is pusies. Pats ruosinys tai turetu nemazai sverti, bet isdroztas sparnas nemanau kad daug svers. Juolab kad sparnus desiu ne ant blyno, o ant normalios asies.